Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son Dakika İstanbul'da korkutan deprem... haberini okuyunuz - Deprem bir çok ilçede hissedildi.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son Dakika İstanbul'da korkutan deprem... haberini okuyunuz - Deprem bir çok ilçede hissedildi.. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. En az yarım dakika sürdü.

İstanbul'da yeni deprem - Son Dakika Haberler
İstanbul'da yeni deprem - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. İstanbul'da son dakika deprem oldu! Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7.

İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. 10.10.2019 19:55 | son güncelleme: Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesinden gelecek bilgiler bekleniyor. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi.

Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.

Çanakkale'de deprem! İstanbul'da da hissedildi | Son ...
Çanakkale'de deprem! İstanbul'da da hissedildi | Son ... from cdn.iha.com.tr
Deprem çevre illerden de hissedildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve i̇stanbul 'da hissedilen depremin büyüklüğünü kandilli rasathanesi 6.9, afad 6.6 olarak açıkladı. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. İzmir'de şideetli bir deprem meydana geldi. İşte 10 aralık kandilli son depremler.

İşte 10 aralık kandilli son depremler.

Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. En az yarım dakika sürdü. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. En az yarım dakika sürdü. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA HABERİ! Marmara Denizi'nde korkutan yeni deprem ...
SON DAKİKA HABERİ! Marmara Denizi'nde korkutan yeni deprem ... from www.haberx.com
Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi.

Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. 10.10.2019 19:55 | son güncelleme: Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi istanbul da deprem. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook